Vorige
 • Service op maat

  Service op maat: kwaliteitsvolle onderhoud en herstellingen, met eventueel vervangwagen...

 • 2de hands auto's

  Regelmatig hebben we 2de hands wagens te koop.

  lees meer...
 • Contact

  Wens je ons te contacteren? Klik dan vlug door naar onze contactpagina!

  lees meer...
Next

Mario Mathijs

Welkom op de website van Garage Mario Mathijs. Uw specialist in het onderhoud van personenwagens (met eventueel een vervangwagen)... en dit dankzij een jarenlange ervaring en grondige kennis terzake!

Nog niet overtuigd? Neem dan eens gerust een virtueel kijkje in onze garage via volgende foto's.

Onderhoud

Jaarlijks passeren er honderden auto's langs garage mario mathijs voor een klein of groot onderhoud. Wij zijn niet merkgebonden, maw wij voeren onderhoud uit op alle merken van wagens. Gezien onze expertise en ervaring in de autowereld, vormt dit allesbehalve een probleem.

Daarenboven beschikken we over hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur en reserve-onderdelen binnen handbereik.

Herstellingen

Na een uitvoerige probleemanalyse, zal elke herstelling met de grootste zorg uitgevoerd worden... en dit terwijl er niet geraakt wordt aan de kwaliteit van de wagen. Elke herstelling wordt uitgevoerd aan een eerlijke en redelijke prijs.

2de hands

Op regelmatige basis hebben we 2de hands wagens ter beschikking. Als garagist is Mario Mathijs als eerste op de hoogte rond het reilen en zeilen van de verkoop van 2de hands wagens in de lokale regio. Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste koopjes aanbieden van kwalitatieve 2de hands wagens. Neem gerust een kijkje in ons huidig aanbod.

Developed and designed by eenwebsitevoorjou.be/Silfra